Schroefdispenser

Bent u op zoek naar de oplossing om uw montageproces te verbeteren?
De juiste schroef binnen handbereik van de operator?

Dan is de DEPRAG-schroefdispenser de ideale oplossing.

Hoe werkt het:

Schroeven worden vanuit het schroeventoevoersysteem in de container van de schroefdispenser geschoten. De operator steekt zijn hand in de dispenser, een optische sensor detecteert de hand en activeert het systeem door het openen van een schuif. Schroeven vallen vanuit de container in de hand van de operator.

Voordelen

Functioneel

De schroefdispenser is geoptimaliseerd voor gebruik in manuele werkstations. De schroefdispenser voorziet de operator van schroeven met een maximale kopdiameter van 12 mm en een schroeflengte van 30 mm (kleine uitvoering) of 60 mm (grote uitvoering).

Betrouwbaar

Minimaliseert het risico op productiefouten door de operator het juiste type en het juiste aantal schroeven aan te leveren.

Flexibel

Kan worden gecombineerd met verschillende schroeftoevoersystemen van DEPRAG voor de aanvoer van maximaal drie verschillende schroeftypes.

Technische reinheid

In combinatie met de DEPRAG “Particle killer” geschikt voor clean rooms.

Ergonomisch

Brengt de juiste schroef naar de beste locatie voor de operator om de schroeven op te halen.

Speciale uitvoeringen op maat

Desgewenst ontwikkelt DEPRAG-schroefdispensers die zijn toegesneden op uw specifieke eisen en toepassingen.

Voor een persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen.

Schroefdispenser voor manuele werkstations

De schroefdispenser voorziet de operator van schroeven met een maximale kopdiameter van 12 mm en een schroeflengte van 30 mm (kleine uitvoering) of 60 mm (grote uitvoering).

Gedetailleerde en technische specificaties van een schroefdispenser vindt u in de product catalogus, deze zijn in het Duits of Engels (PDF-Formaat):